top of page

ALUMINIUM & ZINKEN COMPOSIET

ONZE PARTNERS

Aluminium composiet is een duurzaam gecoat plaatwerk materiaal van 4,0 mm of 6,0 mm dikte.

Het materiaal bestaat uit 2 lagen dun aluminium, 0,5 mm, en daartussen een kunststof vulling. Aluminium composiet is uit te voeren in een brandklasse B2, B1 en A2, afhankelijk van de toepassing in de diverse projecten.


Het materiaal kenmerkt zich door:

  • Duurzaamheid;

  • Strakke hoeken;

  • Grote vormvrijheid;

  • Makkelijk in het werk te bewerken;

  • Eenvoudig te monteren, zowel zichtbaar als onzichtbaar

 

Naast aluminium is composiet ook verkrijgbaar in zink. Door onze unieke samenwerking met NedZink zijn wij in de mogelijkheid om traditioneel zink te verwerken als composiet. Alle voordelen van composiet en de uitstraling van 100% zink.

Alucobond aluminium composiet

Kempen Composiet is partner van Alucobond. Alucobond is een product van 3A composites, een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant binnen de composiet markt. Alucobond kenmerkt zich door een hun inspirerende mogelijkheden op het gebied van kleuren. Daarnaast garandeert Alucobond een hoge standaard op het gebied van kwaliteit en engineering.  

Alucobond
Alucoil
Alucoil composietpanelen

ALUCOIL is een multinationale onderneming. ALUCOIL produceert hoogwaardige producten zoals Larson® composietpanelen. De producten van Larson zijn volledig getest en voldoen aan alle eisen voor het realiseren van een hoogwaardig eindresultaat.

Nedzink composiet

Kempen Composiet is partner van NedZink. NedZink is een fabrikant van gewalst titaanzink voor toepassingen in o.a. gevelbekleding.  Een van de producten die Nedzink produceert is NedZink NOVA COMPOSITE. De voordelen van composiet met de kwaliteiten van NedZink, de ideale combinatie. 

Nedzink
bottom of page