top of page

KEMPEN COMPOSIET

OVER ONS

Kempen Composiet is gespecialiseerd in aluminium composiet. We bewerken, leveren en monteren bekledingselementen van aluminium composiet.

Het bewerken van het aluminium composiet hebben we in eigen huis waardoor de flexibiliteit gegarandeerd is. Door onze expertise en ervaring zijn we de juiste keuze als het gaat om toepassing van aluminium in gevels. 

 

Bovendien is Kempen Composiet uw partner in aluminium gevelbekleding. We leveren en monteren aluminium gevelbekleding in de breedste zin van het woord. Van aluminium zetwerk, aluminium cassettes tot aluminium profielplaten: Kempen Composiet is uw partner.

DSC05410.jpg

ONZE VISIE

PASSIE & KWALITEIT

In een sterk concurrerende markt onderscheiden wij ons door onze servicegerichte instelling. Kempen Composiet is een flexibele organisatie die met je meedenkt. We werken graag samen om zo te komen tot een optimaal eindresultaat.

Veel organisaties werken al jaren samen met ons, omdat ze weten dat ze bij Kempen Composiet altijd kunnen rekenen op kwaliteit en duidelijkheid. Bij ons geen verrassingen achteraf... afspraak is afspraak.
We werken binnen budgetten en leveren volgens gestelde deadlines.
 
Kempen Composiet is uw partner in aluminium gevelbekleding.

MEDEWERKERS AAN HET WOORD

1-1_ANGY-4772.jpg

Bart van Noort - Productieleider

"Kempen Composiet biedt je alle mogelijkheden om je talenten te ontplooien! Met uitstekende, sociale collega’s om mij heen, kan ik iedere uitdaging aan!"

WERKEN BIJ

KEMPEN COMPOSIET

Kempen Composiet is een ambitieus bedrijf. Natuurlijk willen we constant blijven groeien en ontwikkelen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar echte vakmensen. Heb jij interesse? Bekijk dan onze vacatures.

 

Benieuwd naar de voordelen van werken bij Kempen Composiet? Reageer op onze vacatures of stel je voor via een open sollicitatie. We ontmoeten je graag.

DSC05228.jpg
DSC05376.jpg

PRODUCTIE

DSC05471.jpg

ENGINEERING

DSC05363.jpg

MONTAGE

DSC05208.jpg

SALES

DSC05377.jpg

BEWERKING

DSC05427.jpg

OPSLAG

bottom of page