top of page

BOUWEN ZONDER CONCESSIES

header_ANGY-4792_uitsnede.jpg

HOE ONTWERP EN AFWERKING NAADLOOS IN ELKAAR PASSEN BIJ DC BRAAK IN ROOSENDAAL

CASE
Opdrachtgever: Intervest

'Een gevelbekleding van onderhoudsvriendelijk materiaal, een strakke afwerking zonder schroeven, voegnaden in dezelfde kleur als het plaatmateriaal...' Architect Marc Bell van Stripes architects had speciale eisen voor de gehele voorgevellijn en de siervinnen aan de kantoren van DC Braak in Roosendaal. Het resultaat mag gezien worden, een echte eyecatcher.

1-4_ANGY-4843.jpg
1-1_ANGY-4772.jpg
1-3_ANGY-4756.jpg

Vanaf de beginfase gingen Stijn de Roover en Leo Potters van bouwonderneming Bolckmans en Rob Vissers van Kempen Composiet in nauw overleg. Zo konden de draagstructuur en gevelbekleding precies op elkaar worden afgestemd. In overleg werd gezocht naar de meest ideale maatvoering voor de ontvouwing om zo min mogelijk materiaal te verspillen. Daarnaast kreeg de constructeur advies voor het maken van hoeken, de draagstructuur voor de montage van de eindplaat met omegaprofielen, zelfs de schroefpositie van de draagstructuur werd vooraf bepaald en vastgelegd. Het resultaat past als een maatpak.

De gevel is bekleed met aluminium composiet platen in wit - RAL 9010 - met een dikte van 4 mm. Een blinde zijgevel werd als imitatiegevel uitgewerkt zodat het onderscheid met andere gordijngevels zo goed als niet zichtbaar is.

Bouwonderneming Bolckmans is blij met de inbreng van Kempen Composiet. 'Vanaf onze eerste kennismaking met Rob Vissers stelde Kempen Composiet zich op als een meedenkende en meewerkende partner. Ze dachten mee in oplossingen om het geheel strak uit te kunnen voeren, zonder het vooropgestelde budget uit het oog te verliezen. Zelfs in de communicatie richting de architect nam Kempen Composiet de verantwoordelijkheid voor zijn rol binnen het project.'

 

'Bolckmans heeft geen seconde spijt en is zelfs trots dat ze gekozen hebben voor Kempen Composiet als betrokken bouwpartner. Het was voor ons de kers op de kritische taart.'

Leo Potters, projectmanager

Bolckmans - zekerheid in bouwen

WAAROM BOUWEN MET ALUMINIUM COMPOSIET?

Met een dikte van 4 of 6 mm is aluminium composiet flexibel toepasbaar en zijn alle gewenste uitsparingen mogelijk. Uw garantie voor een strakke afwerking met perfecte hoekoplossingen.

DE VOORDELEN VOOR U

pictogram_op_maat.png

Levering op maat, klaar voor montage

pictogram_A-Z.png

Van productie tot eindmontage

pictogram_vrijheid_in_vorm.png

Vrijheid in vorm

pictogram_strakke_hoekoplossingen.png

Strakke hoekoplossingen

pictogram_blinde_montage.png

Blinde montage

DE VOORDELEN VOOR UW KLANT

pictogram_slijtvast.png

Slijtvast

pictogram_kleurrijk.png

Kleurrijk

pictogram_onderhoudsvrij.png

Onderhoudsvrij

pictogram_duurzaam.png

Duurzaam

pictogram_brandvertragend.png

Brandvertragend

Aluminium composiet is verkrijgbaar in een groot scala aan kleuren. De combinatie van basiskleuren met speciale coatings levert verrassende resultaten op. Met de kleurstalenwijzer krijgt u een indruk van het uitgebreide en inspirerende kleurenspectrum. Natuurlijk sturen we u graag stalen op aanvraag toe.

kleurenstaal.png

INGEWIKKELDE VRAAGSTUKKEN,

DAAR HOUDEN WE VAN

Wij zoeken de uitdaging op en genieten van ieder project waarin we het verschil kunnen maken. Dat is onze drive, iedere dag opnieuw. Verrassend, indrukwekkend en perfectie zijn onze maatstaven, voor het complete plaatje en in het bijzonder voor de details. Echt alles moet kloppen, van het begin tot het eind.

plus_wit.png

Expert in gevelafwerking

Onze vakmensen delen allemaal dezelfde passie. We zijn nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en zetten deze om in mogelijkheden.

plus_wit.png

Betrouwbare projectpartner

We gaan een relatie aan met onze opdrachtgevers en dragen deze verantwoordelijkheid gedurende het gehele project mee. Afspraak is afspraak.

plus_wit.png

Oplossingsgerichte denkwijze

Iedere situatie bekijken we vanuit een nieuwe invalshoek. Daar leren we van, dat houdt ons inventief. We zijn pas tevreden als ons gevoel klopt.

plus_rood.png

Levering op maat, klaar voor montage

plus_rood.png

Van productie tot eindmontage

Over
Contact

DE SLEUTEL TOT EEN PERFECTE GEVELAFWERKING

Wilt u ook bouwen op maatwerk, zonder concessies? Neem contact met ons op via het antwoordformulier of stel uw vraag rechtstreeks aan Rob Vissers, tel. +31 (0)497 - 726 906 of mail direct. Kempen Composiet is de specialist in aluminium composiet gevelbekleding.

Rob_Vissers.png

Bedankt voor uw inzending!

ANGY-4803.jpg
2-2_ANGY-4713.jpg
ANGY-6830.jpg
ANGY-4587.jpg
bottom of page